Варчев Финанс - брокерски услуги, Форекс валутна търговия, Форекс трейдър, капиталови пазари, договори за разлика върху акции, стоки, фючърси и индекси

English

Вашето Място на Wall Street!

НОВИНИ ОТ ВАРЧЕВ БРОКЕРС

Свържете се с нас

Договори за разлика (CFDs)

Предимства на договорите за разлика (CFDs)

Ликвидност

Високата степен на ликвидност при търговията с Договори за разлика осигурява на трейдърите пълната свобода да отварят и затварят къси и дълги позиции.

Левъридж

Лостовият ефект намалява изискуемия първоначален маржин депозит. Вие можете да търгувате Договори за разлика с маржин от 1 до 10%, в зависимост от базовия актив. Например, ако депозирате $1000 по сметката си, ще имате възможността да отваряте позиции в размер на $100 000 използвайки лейвъридж 1% (1:100).

Лесен достъп

С развитието на Интернет този сектор от финансовите пазари става лесно достъпен и атрактивен за различни типове инвеститори. Ставате независими от мястото, на което се намирате, като по всяко време имате достъп до сметките си.

Търговия при ниски комисионни

Комисионните варират в зависимост от търгуваният базисен актив, но разходите при търговията са значително по-ниски, отколкото тези при закупуване и реално притежаване на актива.

Незабавно изпълнение на пазарни поръчки

Платформата Meta Trader 4 на Варчев Финанс предлага котиране в реално време. Няма несъответствие между показаната в платформата цена и цената на изпълнение на ордерите. Можете да използвате лимитирани и стоп поръчки, които гарантират изпълнение при достигане на цената до определена от вас стойност.

Къси продажби

При търговията с Договори за разлика можете да използвате къси продажби. На фондовите пазари възможности за търговия съществуват независимо от това дали трейдърът продава или купува, или пазарът се покачва или спада.

Диверсификация

Търговията с Договори за разлика ви дава възможност да търгувате с контракти на пазарите на различни държави и сектори на икономиката, което води до намаляване на риска за трейдъра и увеличаване на неговата възвращаемост. В зависимост от избора си можете да търгувате контракти върху акции, индекси, енергиини суровини, метали и др.

Предимства пред търговията с акции

Възможност за реализиране на капиталова печалба без реално да притежавате базовия актив. Това ви освобождава от необходимостта да плащате пълната му цена, като същевременно можете да извлечете същата полза от промяната в борсовата му стойност. Същевременно разходите по придобиване са значително по-ниски.


Symbol Bid Ask Change
EUR/USD 0
USD/JPY 0
GBP/USD 0
USD/CHF 0
USD/BGN 0
GOLD 0
Silver 0
Crude Oil 0

Бързи линкове

Абонирайте се за RSS новини