Варчев Финанс - брокерски услуги, Форекс валутна търговия, Форекс трейдър, капиталови пазари, договори за разлика върху акции, стоки, фючърси и индекси

English

Вашето Място на Wall Street!

НОВИНИ ОТ ВАРЧЕВ БРОКЕРС

Свържете се с нас

COBOS

Стъпки и документи за регистрация за он-лайн търговия през COBOS

    Документи

Необходими документи за български физически и юредически лица:

- Заявление за регистрация на клиенти на COBOS физически лица изтегли / юридически лица изтегли

- Договор за ползване на Системата за електронно подаване на нареждания чрез интернет от клиенти - COBOS изтегли

Необходими документи за чуждестранни клиенти:

- Заявление за регистрация на клиенти на COBOS физически лица изтегли, юридически лица изтегли

- Договор за ползване на Системата за електронно подаване на нареждания чрез интернет от клиенти - COBOS изтегли

Документите за регистрация за COBOS можете да намерите и в най-близкия до Вас офис на Варчев Финанс, където ще получите помощ за тяхното попълване от брокерите на посредника.

    Регистрация

След като се попълнят договирите за търговия на БФБ София АД, чрез системата за търговия COBOS, ИП Варчев Финанс ЕООД регистрира клиента в Централен депозитар АД (Депозитарна институция за съхранение на ценните книжа в България)и предава заявленивто за регистрация на клиента към Българска Фондова Борса АД.

Инсталиране на сертификат

В рамките на два работни дни след подаване на заявлението за регистрация, ще получите по електронна поща цифров сертификат, който трябва да инсталирате. Инструкции за инсталиране на сертификат можете да намерите в ръководството за абонати на COBOS®. Сертификатът Ви дава достъп до Интернет базираното приложение за оторизиран и защитен достъп в реално време до системата за търговия на "Българска Фондова Борса - София" АД (БФБ-София).

Търговия

След инсталирането на сертификата за COBOS, Вие може да влезнете в системата през различни места, ето и някои от тях http://www.bse-sofia.bg (меню "COBOS", подменю "вход в COBOS"), или http://www.varchev.com (меню „Инвестиционно посредничество”, а след това „Вход в COBOS”) При вход в сайта, браузърът отправя запитване за сертификата, който ще бъде използван. Подробности в Ръководство за използване на COBOS® от Българска фондова борса. След като потвърдите използвания сертификат, системата Ви допуска до търговия. В удобен за вас момент, но задължително ПРЕДИ подаване на поръчка за покупка на акции, внасяте/превеждате сумата, която желаете да инвестирате на каса в офисите на Варчев Финанс ЕООД или по банков път в посочените сметки:


Универсален номер
само за България
Тел: 0700 17 600
София:
Тел: +359 2 953 51 15
Факс: +359 2 953 15 51
Варна:
Тел: +359 52 631 006
Факс: +359 52 699 145

Заяви COBOS сертификат

COBOS справка

Бързи линкове

Абонирайте се за RSS новини