Варчев Финанс - брокерски услуги, Форекс валутна търговия, Форекс трейдър, капиталови пазари, договори за разлика върху акции, стоки, фючърси и индекси

English

Вашето Място на Wall Street!

НОВИНИ ОТ ВАРЧЕВ БРОКЕРС

Свържете се с нас

Валутна търговия (FOREX)

Фундаментален Анализ

   Какво да очакваме на пазарите през следващата седмица

В по-късата коледна седмица също ще има върху какво да съсредоточим вниманието си.

В понеделник сесията ще започне с данни от Япония и месечните отчети на Японската Централна Банка, което е и основния релийз, на който трябва да обърнем внимание.

През европейската сесия важни данни ще имаме от М3 Парично предлагане в Швейцария, като прогнозите са за запазване на данните от 3.4%, възможно е да не видим големи пазарни движения.

От американската сесия в 15:30 очакваме чикагски индекс на актвиността, като прогнозите са за повишение от 0.14 до 0.25 пункта, а ако се оправдаят очакванията, вероятно ще видим повишение на индексите. В 17:00 ще станат ясни и продажбите на съществуващи домове, като при тях се очаква понижение до -1.1%.

В 23:45 часа ще обърнем внимание на търговски баланс в Нова Зеландия, а анализаторите прогнозират повишение до -550М спрямо -908М за предходния отчетен период

Във вторник, сесията ще бъде по-богата на фундаментални новини.
От Европа важните новини идват в 09:45 и резултатите за БВП, както и PPI индекса, като прогнозите са за запазване на нивата. В 10:00 следват данните за индекса на производителите PPI в Испания, от където не се очакват промени. Данните ще имат ограничено влияние върху пазара. В 11:00

Вниманието на инвеститорите ще се насочи в данните за БВП на Великобритания, които ще бъдат публикувани от 11:30 часа, а прогнозите са за 0.7% на тримесечна и 3.0% на годишна база. Промяна в тези стойности вероятно ще доведе до влияние върху националната валута.

Американската сесия също ще бъде богата на важни новини, като от 15:00 часа в САЩ ще излязат данни за ФЕД Ричмънд индекс. Половин час по-късно очакваме и резултати за БВП на Канада, като очакванията са за понижение до 0.1% спрямо 0.4% за миналия период. От САЩ по същото време ще бъдат публикувани резултатите за БВП на тримесечна база, а прогнозите са за увеличение до 4.3% спрямо 3.9% за предходния отчетен период.В 17:00 часа вниманието на инвеститорите ще се насочи към данните за продажбите на нови домове, като за предишния период резултатите показаха 0.7%, а промени не се очакват. Данните вероятно ще повлияят върху пазара, като ако се оправдаят вероятно ще видим увеличение при долара и американските индекси.

Сряда е последния ден за фундаменталните новини, като те няма да бъдат много. внимание ще обърнем върху молбите за помощи от безработни в САЩ, които ще станат ясни в 15:30 часа. Резултатите за предходния период показаха 289К, като не се очакват промени. Малко по-късно от 17:30 ще бъдат публикувани и Запасите на петрол. Възможно е при промяна на данните да видим засилване на волатилността преди Коледната почивка.


В четвъртък и петък нямаме фундаментални данни, като пазарите почиват.

Symbol Bid Ask Change
EUR/USD 0
USD/JPY 0
GBP/USD 0
USD/CHF 0
USD/BGN 0
GOLD 0
Silver 0
Crude Oil 0

Бързи линкове

Абонирайте се за RSS новини