Варчев Финанс - брокерски услуги, Форекс валутна търговия, Форекс трейдър, капиталови пазари, договори за разлика върху акции, стоки, фючърси и индекси

English

Първото Име в Инвестициите!

НОВИНИ ОТ ВАРЧЕВ БРОКЕРС

Свържете се с нас

Платформи за търговия

L2 Dealer

IG Markets L2 Dealer представлява ново поколение търговска платформа, предлагаща нещо повече от котировките на два вида цени. IG Markets L2 Dealer предоставя възможност за Level 2 достъп до информация. Платформата позволява да се вижда кой продава и купува, на какви цени и какви количества желаната ценна книга, като се виждат и собствените поръчки. Това е удобно за инвеститорите, тъй като така притежават пълен контрол над сделките си и получават свобода за търговия. Направена от търговци за търговци, L2 Dealer е търговска платформа на професионално ниво.

Direct Market Access

Възможността за пълен борсов достъп в дълбочина и наблюдение на същинската търговия, поставят отделният инвеститор в позиция на определящ цената, а не както до момента в позиция на приемащ цената. Чрез DMA търговията инвеститорите могат да видят в реално време изпълнението на своите сделки.

IG Markets L2 Dealer ви позволява да изпълните своите ордери директно в електронната книга (order book) за поръчки на Борсата и в същотото време автоматично да си създадете CFD позиция. Level 2 платформата Ви позволява:

 • Достъп на второ ниво информация за фондовите пазари, показващ пълната дълбочина на пазара за всяка акция.
 • Пълен контрол върху сделките и ордерите.
 • Достъп до всички ключови Великобритански, Американски и Европейски пазари на ценни книжа.

Платформата има широк обхват от екстри и търговски помощни средства.

 • Професионални графики
 • Новини в реално време
 • Проучвания
 • Проследяване на поръчката в реално време.
 • Отчети за Време&Продажби
 • Напомняне относно лимита
Независима гледна точка:

"Пазарът IG отвърна на нарастващите се нужди на професионалният пазар и изглежда предусетил бъдещата посока на търговия във Великобритания, предлагайки висока степен на гъвкавост и автономия в ръцете на потребителя. Платформата е естествена прогресия от вече съществуващите предложения на IG и в същото време доказва, че директният достъп е абсолютно наложителен за днешният професионалист."
Доминик Конноли

LM2: DMA ценни книжа

Разгледайте и ползвайте поръчковата книга. Поставете поръчки на (market spread only) или на ключови нива.

Разгледайте пълната дълбочина на пазара

С цени в реално време директно от борсата, може да видите пълната поръчкова книга (order book), за която и да е акция.

Сложни поръчки също се поддържат

Участвайте в предварителни и след пазарни търгове ползвайки ''Аt Market'' поръчки. ''At best'',''Fill or Kill'' и ''Execute and Eliminate'' са също поддържани. Айсберги (така наречени окопи) ви позволяват да скриете целият си размер.

RSP за производителят на пазари и SETS

Изберете си от няколко водещи RSP-та (Retail Service Providers) които биха цитирали върху SETS както и non-SETS акции. Често тези цитати ще са във (the market spread)

Образец: търговия в Barclays

Представете си, че Barclays се търгува в момента на пазара на 577/578 - Отвори тук! - Вие решавате да разгледате цените на Level 2 информация за акцията, ползвайки L2 Dealer за да видите пълната дълбочина на поръчки за покупка и продажба. Съдейки по тежестта на съществуващите поръчки, избирате да направите поръчка за закупуване на 10,000 акции на market spread-a на 577.5. Отвори тук! - Вашата поръчка е приета и вече е показана на екрана за поръчки.

Вече имате позиция в 10,000 акции в Barclays по 577.5, за първоначални възможни разходи от 10,000 акции по 577.5 по 5 = £2887.50.

Да затворите своята позиция

През следващият ден пазарната цена на Barclays постепенно се покачва и вие решавате да продадете. Ползвайки L2 Dealer можете да видите, че има достатъчно поръчки за закупуване за да си продадете 10,000 акции по 583. Пускате поръчка за продажба. Отвори тук! Вашата поръчка е намеренена и съответната CFD позиция е затворена. Вие сте направили печалба със продажбата на 583-577.5 x 10,000 = £550

За да сметнете цялостната си печалба, вие трябва също така да пресметнете комисионната върху вашaтa CFD сделка, както и всяка промяна при лихвата и диведента докато вашето CFD e отворено.

L2: Фючърс

L2 Dealer може да бъде ползван за търгувия директно с широко разнообразие от Фючърс пазари на големи борси от целия свят.

Борсови цени в реално време

Наслаждавайте се на цените в реално време, директно от Борсата. Отвори тук! L2 Dealer ви позволява да търгувате на истински пазарни цени моментално. Вие също можете да се присъедините към пазарната цена, за да купувате или продавате.

Ние предлагаме много популярни фючърс инструменти търгувани на фондовите борси по целия свят, включващи:

 • CME – Nasdaq 100 and S&P 500
 • CBOT – Dow Jones, T-Bond and T-Notes
 • Eurex – DAX, EURO STOXX, Bund and Bobl
 • IPE – Brent Crude Oil and Gas Oil
 • Lifee – FTSE 10, Gilts and sof commodities
 • SGX – Nikkei and JGB

Информация за дълбочината на пазара

DMA Ви позволява да достигнете по-високо ниво на информация от това да виждате само два вида цени. L2 Dealer ви позволява да прегледате всички поръчки за всяка акция, която предлагаме и също така можете да въздействате директно на пазара през вашите поръчки.

Бързото изпълнение на сделки

Със L2 Dealer вашите поръчки се пращтат директно на борсата, което означава почти моментални попълнение на ордерите.

Пълна функционалност на поръчките

Ние поддържаме всички поръчки на разположение при всяка борса, включително :
Limit, Stop-Limit, Stop-Market, Fill or Kill, Execute & Eliminate.

Binary Options

Специален тип опция със all-or-nothing профил за изплащане е базиран на даден пазар постигащ предишно определено състояние. При този вид опции е характерен лимитираният риск, въпреки голямата волатилност, която предлагат дори при Traded Options

Широк набор от опции с огромен избор от матуритетни дати(expiries), включващи дневни и седмични валутни опции, дневни и месечни индексни опции и подробна селекция от стоки и опции базирани на нивата на лихвите.

Платформата позволява гарантирани стопове

Можете да поставяте Гарантирани стопове (Guaranteed Stops) на която и да е сделка, стриктно лимитирайки вашата евентуална загуба без това да повлиява на потенциалните ви печалби. Дори при най-екстремните пазарни движения, ние ви гарантираме, че вашата позиция ще бъде затворена без изключения стига да сте активирали въпросната опция.


Symbol Bid Ask Change
EUR/USD 0
USD/JPY 0
GBP/USD 0
USD/CHF 0
USD/BGN 0
GOLD 0
Silver 0
Crude Oil 0

Бързи линкове

Абонирайте се за RSS новини